Antena Meniu Search
x

Adolescent român, în top la săptămâna modei de la Milano! Cine este tânărul care a cucerit marile podiumuri de modă ale Europei | GALERIE FOTO

Andrei Dobrin, un tânăr bistrițean în vârstă de numai 16 ani a făcut senzație la Săptămânile modei de la Londra, Milano și Paris, la început de an.

Andrei Dobrin, un tânăr bistrițean în vârstă de numai 16 ani a făcut senzație la Săptămânile modei de la Londra, Milano și Paris, la început de an.

Publicația internațională "W Magazine", dedicată industriei modei l-a pus pe adolescentul român chiar pe prima poziție, în topul celor mai promițători manechini. Editorii revistei au ținut cont în alegerea făcută de cererile pe care le-a avut Andrei Dobrin, dar și de recomandările designerilor prezenți la Săptămâna modei de la Milano.

"Aceste feţe noi sunt pregătite să facă senzaţie în capitala italiană a modei în săptămâna dedicată fashion-ului“, au notat cei de la „W Magazine“. Topul a fost întocmit de Piergiorgio Del Moro şi Samuel Ellis, doi directori de casting, care se ocupă de selectarea modelelor pentru prezentările de la săptămâna modei.

„Am plecat imediat după Anul Nou în Paris şi m-am întors în 24 ianuarie. Trei săptămâni am petrecut în Prins, Londra şi Milano. În total am avut 13 prezentări. Tot la Paris am defilat într-un concurs internaţional al designerilor“, explică Andrei.

Andrei Dobrin a fost descoperit pe Faceook, de către reprezentantul unei agenţii de modelling, iar la finalul lui 2016 a fost declarat cel mai bun model al anului din România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Adolescent român, în top la săptămâna modei de la Milano! Cine este tânărul care a cucerit marile podiumuri de modă ale Europei | GALERIE FOTO