Antena Meniu Search
x

Video Adolescenta cu cel mai lung păr din lume s-a tuns bob. Cum arată acum tânăra

Supranumită "Rapunzel", adolescenta cu cel mai lung păr din lume (aproape 2 metri), s-a tuns bob.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 16.04.2021, 16:10

"Rapunzel" s-a tuns bob

"Rapunzel din viața reală", care a deținut recordul mondial Guinness pentru cel mai lung păr la o adolescentă, s-a tuns. Nilanshi Patel, din India, a decis să nu se mai tundă la vârsta de șase ani, după o experiență groaznică la coafor. În următorii 12 ani, părul a crescut până la lungimea de aproape doi metri, scrie Newsweek.

Lungimea incredibilă a părului i-a asigurat mai multe titluri Guinness World Record, inclusiv cel mai lung păr la un adolescent și cel mai lung păr vreodată înregistrat la un adolescent, spulberându-și propriul record de trei ori. Dar, în cele din urmă, a decis că este timpul pentru o schimbare dramatică și a optat pentru un nou aspect radical - coafura bob. "Părul meu mi-a dat foarte mult - datorită părului meu sunt cunoscută ca "Rapunzel", însă acum este timpul pentru o schimbare", a spus Nilanshi pentru Guinness World Records.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Tânăra a fost legată la ochi în timp ce noul ei păr scurt era coafat și a spus înainte de a vedea rezultatul: "Sunt atât de emoționată și puțin nervoasă pentru că nu știu cum arăt în noua coafură. Sper că va fi uimitor". Nilanshi a decis să-și doneze părul unui muzeu, în timp ce mama ei, Kaminiben, și-a tăiat părul în același timp pentru a-l dona către caritate.

Adolescenta a dezvăluit că mama ei o ajuta în fiecare săptămână să spele, să se perie și să usuce părul incredibil de lung. Părul lui Nilanshi este acum expediat în California, unde va fi afișată la muzeul Ripley's Believe it or Not! Hollywood. După o perioadă de timp, va fi expus ulterior la Muzeul Recordurilor Mondiale Guinness, tot la Hollywood.

"Îmi place noua mea coafură. Mă simt mândră că îmi voi trimite părul la muzeul SUA - oamenii vor vedea și vor fi inspirați de părul meu. Sunt foarte, foarte fericită ... Astăzi este un un nou început și sper că voi bate multe alte recorduri în viitor", a spus ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Adolescenta cu cel mai lung păr din lume s-a tuns bob. Cum arată acum tânăra