Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani muşcată de mâini şi de picioare de un câine Rottweiler, în plină stradă, la Constanța | Video

Echipajul SMURD a găsit-o pe fată conștientă şi cooperantă, dar prezentând răni produse de mușcături pe ambele brațe și pe piciorul drept.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.09.2020, 22:38

Vezi și
  • Câinele a atacat-o pe fată, în timp ce tânăra mergea pe stradă
  • Fata a încercat să se apere, însă câinele a muşcat-o de mai multe ori

"Polițiști din cadrul Postului de Poliție Valu lui Traian au fost sesizați de către lucrători ai Poliției Locale despre faptul că o tânără de 15 ani ar fi fost mușcată de un câine, în timp ce se deplasa pe strada Eliberării din Valu lui Traian", anunţă autorităţile.

Polițiștii au identificat proprietarul animalului în cauză, fiind vorba despre un bărbat, de 44 de ani.

Totodată, aceștia au stabilit faptul că animalul face parte din categoria câinilor periculoși.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incidentul s-a petrecut în jurul orei 20.30, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care a găsit-o pe fată conștientă ți cooperantă, dar prezentând răni produse de mușcături pe ambele brațe și pe piciorul drept. Ea a fost preluată de echipajul SMURD și a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru tratament de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani muşcată de mâini şi de picioare de un câine Rottweiler, în plină stradă, la Constanța | Video