Antena Meniu Search
x

O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Apoi le-a mulţumit salvatorilor ei (video)

O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Scoasă pe mal de un echipaj de pompieri, ea le-a mulţumit salvatorilor ei.

de Redactia Observator

la 12.02.2019, 08:37

O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Scoasă pe mal de un echipaj de pompieri, ea le-a mulţumit salvatorilor ei.

Adolescenta a decis să-şi ia viaţa şi s-a aruncat luni în apele reci ale Oltului, de pe barajul Strejeşti. Angajaţii de la baraj au văzut-o la timp şi i-au aruncat un colac de salvare, iar fata a reuşit să se refugieze lângă un zid de beton, ferită de curenţii puternici dinzona ecluzelor.

Un echipaj de pompieri chemat de urgenţă a intervenit cu o barcă pneumatică i au scos-o pe fată din apă, iar pe filmarea momentului salvării se vede cum adolescenta îşi împreunează mâinile a rugăciune şi le mulţumeşte salvatorilor ei.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit unor localnici, citaţi de Olt Alert, adolescenta e mamă a doi copii, iar soțul ar fi amenințat că o părăsește. Acesta ar fi motivul care a împins-o pe tânără la un gest suicidal.

"Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica.", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Pacienta a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, în șoc hipotermic și transportată la UPU Slatina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » O adolescentă de 17 ani, mamă a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Apoi le-a mulţumit salvatorilor ei (video)