Antena Meniu Search
x

Adolescentă ucisă de tren, în Satu Mare. Fata de 17 ani a fost găsită fără suflare pe calea ferată

Descoperire macabră, în această dimineaţă, în municipiul Satu Mare. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită moartă pe calea ferată, după ce a fost lovit[ de tren.

de Redactia Observator

la 13.05.2019, 13:12

O tânără de 17 ani a fost găsită moartă pe calea ferată în municipiul Satu Mare
Adolescentă ucisă de tren, în Satu Mare. Fata de 17 ani a fost găsită fără suflare pe şine - presasm.ro

Descoperire macabră, în această dimineaţă, în municipiul Satu Mare. O adolescentă în vârstă de 17 ani a fost găsită moartă pe calea ferată, după ce a fost lovită de tren.

Fata a fost surprinsă și accidentată mortal de tren între stațiile Satu Mare și Satu Mare Sud, trupul adolescentei fiind găsit în această dimineață, în jurul orei 07.30, în zona Ostrovului.

La fața locului au ajuns echipaje medicale de prim-ajutor, însă pentru adolescentă nu s-a mai putut face nimic din cauza rănilor severe, fiind declarat decesul.

Adolescentă ucisă de tren, în Satu Mare

Poliția Transporturi Feroviare a inițiat cercetările, iar ancheta se desfășoară acum sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.

Potrivit PresaSM, în cauză s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Anchetatorii ar exclude un act suicidal, principala ipoteză fiind un posibil accident de tren.

Corpul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea efectuării autopsiei. Medicii legiști vor stabili cu exactitate mecanismul producerii decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Adolescentă ucisă de tren, în Satu Mare. Fata de 17 ani a fost găsită fără suflare pe calea ferată