Antena Meniu Search
x

Video Adolescenţi puşi la pământ şi bătuţi de tatăl unui copil de 12 ani. Bărbatul a fost ofensat că unul dintre tineri l-ar fi făcut "bătrân"

Doi adolescenţi, unul de 16, altul de 18 ani, au ajuns la spital după o ceartă iscată pe un teren de fotbal din Arad.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.10.2021, 13:47

Vezi și

Agresorul este tatăl unui copil de 12 ani care a sărit la bătaie după o altercaţie verbală între băieţi. Ofensat că unul dintre adolescenţi l-ar fi făcut "bătrân", bărbatul i-a pus la pământ cu pumnii şi picioarele. Individul nu s-a mulţumit doar să-i lovească pe adolescenţi şi i-a ameninţat cu sabia. 

Martorii incidentului au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns o ambulanţă şi poliţia. Tinerii bătuţi au fost duşi la spital unde au primit îngrijiri medicale. La fața locului au sosit polițiștii care au solicitat ajutor medical pentru copiii bătuți, când au văzut că aceștia nu se simt bine.

A intervenit în forţă în bătaia celor mici

În conflictul iscat între minori a intrevenit un bărbat de 54 de ani. În imaginile filmate de un martor, se vede cum acesta îl pune la pământ pe unul dintre copii şi îl loveste cu pumnii şi cu picioarele, în ciuda protestelor celor aflaţi în apropiere.

Ba mai mult, la un moment dat, bărbatul cere cuiva să îi aduca sabia din portbagaj. Doi adolescenţi, unul de 16, altul de 18 ani, au ajuns la spital, unde au primit îngrijiri medicale, după care au plecat acasă. Politiştii s-au autosesizat şi i-au întocmit tatălui bătăuş dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Părinţii copiilor agresaţi nu au depus încă plângere la poliţie, însă au termen 60 de zile să o facă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Adolescenţi puşi la pământ şi bătuţi de tatăl unui copil de 12 ani. Bărbatul a fost ofensat că unul dintre tineri l-ar fi făcut "bătrân"