Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adolescentul de 16 ani din Constanța care și-a condus prietenele spre moarte a mai provocat un accident în luna aprilie. Și atunci gonea, dar de pe o motocicletă

În dimineața fatală de 5 august, un adolescent de 16 ani provoca un accident înfiorător, în care două fete de 13 și 16 ani și-au găsit sfârșitul. Aruncate pe caldarâm în urma impactului, fetele nu au avut nicio șansă.

de Monica Palade

la 05.08.2022, 15:04

Întinse pe jos și fără să se mai miște, așa au fost găsite Daniela și Ana de salvatori, care s-au îngrozit de forța impactului. Darius, adolescentul care a provocat înfiorătorul accident din Cobadin, nu era însă la prima ispravă de acest fel, informează reporterul Observator Andreea Filip.

A mai provocat un accident

Împătimit al vitezei, cu doar câteva luni înainte, de Paște, tânărul a mai provocat un accident. Atunci, aflat pe o motocicletă a intrat în plin într-un triciclu, trimițând doi oameni nevinovați în spital. Iar faptul că urma la volan des era cunoscut și de vecinii adolescentului, care spun că acesta circula nestingherit cu mașina prin comună. Mai pleca din când în cand, la plimbare, și prin stațiunile de pe litoral. Nimeni însă nu a luat nicio măsură, care ar fi putut să oprească tragedia din dimineața zilei de vineri.

Reamintim că două adolescente de 13 şi 16 ani şi-au găsit sfârşitul pe un drum din localitatea Cobadin. Şoferul minor şi un alt băiat de 17 ani se zbat între viaţă şi moarte. Adolescentul de la volan ar fi furat cheile maşinii de la mătuşa lui şi a plecat într-o cursă nebună, cu o viteză ameţitoare. Accidentul a fost surprins de camere de supraveghere din zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentul de 16 ani din Constanța care și-a condus prietenele spre moarte a mai provocat un accident în luna aprilie. Și atunci gonea, dar de pe o motocicletă