Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adrenalină la înălţime, în Canionul Șapte Scări. Aventuri printre brazi, peste prăpăstii și cascade

De 1 iunie, curajoşii se pot bucura de o aventură la înălţime, în Canionul Șapte Scări. Turiştii pot admira aici peisajele minunate, cu brazi, cascade şi prăpăstii, din cea mai lungă tiroliană din România. Este o experienţă pe cinste, un cadou aparte pe care părinţii îl pot face copiilor de ziua lor.

de Claudiu Loghin

la 31.05.2021 , 09:20

Cel mult o oră de urcat, la pas, din Drumul Național 1. Atât durează ca turiștii să ajungă la Canionul Șapte Scări. Răsplata e pe măsură: 200 de metri de peisaj aparte, într-un loc în care apa a săpat adânc și frumos între stânci.

Oamenii care au ajuns deja aici sunt încântaţi de adrenalina pe care le-o oferă traseele.

Înlănțuirea de trasee de tiroliană îi poartă pe turiști printre brazi, peste prăpăstii și cascade. 

Vezi și

Lungimea totală a traseelor de tiroliană de pe Valea Şipoaia este de aproximativ 4 km, iar cel mai lung parcurs are 150 de metri. Senzaţia este, cu adevărat, unică. 

Vizitarea canionului costă zece lei pentru adulți și cinci lei pentru copii. Parcurgerea tirolienelor pentru adulți costă 100 de lei, preț în care e inclusă folosirea echipamentului. Copiii au la dispoziție zone speciale de tiroliană, unde tariful este de 20 de lei pentru jumătate de ceas de distracție. 

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Adrenalină la înălţime, în Canionul Șapte Scări. Aventuri printre brazi, peste prăpăstii și cascade