Antena Meniu Search
x

Adriana era însărcinată în 5 luni şi se căsătorise în septembrie. A murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani

Adriana era însărcinată în 5 luni şi se căsătorise în septembrie. A murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani, în Arad. Şi copilul ei nenăscut a pierit odată cu ea.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 13.02.2020, 09:37

Adriana era însărcinată în 5 luni şi se căsătorise în septembrie. A murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani, în Arad. Şi copilul ei nenăscut a pierit odată cu ea.

Un accident cumplit a avut loc miercuri pe DN7, în localitatea Vladimirescu, judeţul Arad. O tânără de 27 de ani, însărcinată în 5 luni, a murit după ce a fost spulebrată de o maşină, pe trecerea de pietoni.

Tânăra şi o altă femeie de 37 de ani erau angajate în traversarea străzii, regulamentar, pe trecerea de pietoni, când au fost lovite în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 79 de ani, din Arad. Adriana a fost grav rănită şi a murit la Spital, la scurtă vreme după accident. Nici fătul nu a putut fi salvat, sarcina fiind insuficient dezvoltată.

Adriana se căsătorise pe 30 septembrie şi era însărcinată, tânăra de 27 de ani urmând să devină mămică in această vară.

Pe acelaşi subiect

Conform medicilor de pe ambulanță, tânăra era însărcinată în luna a cincea. Din păcate, un şofer în vârstă de 79 de ani a observat-o prea târziu pe trecerea de pietoni din centrul comunei Vladimirescu, accidentând-o mortal. Echipajele medicale sosite la fața locului au încercat să o salveze, începând manevrele de resuscitare de îndată ce au ajuns acolo.

"Mă doare sufletul!! Încă o dată incapacitatea autorităților face victime! Trecere de pietoni într-o zonă foarte aglomerată fără semafor!!! Și un bătrân de 79 de ani la volan!! Dumnezeu să îți dea odihnă veșnică, Adriana Ile.", a scris o prietenă pe Facebook.

"Dumnezeu să te odihnească în pace Adriana Ile, iar pe cei rămași în suferință Bunul Dumnezeu să îi mângâie și să le dea putere. De curând te-am cunoscut, o viitoare mămică veselă, educată și cu mult bun simț. Părerea asta mi-ai lăsat-o. Am început stabilirea detaliilor pentru lumânare și a aranjamentelor pentru botez, acum doar lumânări, flori și regrete pentru o familie distrusă atât de devreme .🕯️🕯️🖤", e mesajul lăsat de firma unde Adriana tocmai comandase florile pentru botezul copilului ei nenăscut.

"Mi-am reunit foștii colegi de liceu pe un grup de chat ca să le dau vestea morții colegei noastre, Adriana Ile. A murit accidentată pe o trecere de pietoni în localitatea #Vladimirescu din județul Arad.

De la starea inițială de șoc am trecut la furie – vorbim de o localitate în care se întamplă mereu accidente și unde mi-aș dori să văd niște îmbunătățiri în infrastructura rutieră. Nu e primul prieten pe care îl pierd acolo.

De la furie am trecut la nici nu știu ce – o durere combinată cu pace. Mi-ar fi plăcut tare mult să o revăd, să îi spun ce mireasă frumoasă a fost și să mă bucur de darul din burtica ei (da, nu a murit doar ea, ci și bebele pe care îl purta în pântece de câteva luni).

La final de zi însă sunt convinsă că credința ei a dus-o acolo unde aparține.", a scris şi o fostă colegă de liceu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adriana era însărcinată în 5 luni şi se căsătorise în septembrie. A murit pe trecere, lovită de un şofer de 79 de ani