Antena Meniu Search
x

Video Aeroportul Băneasa, doar muzeu după o investiție de 12 milioane de euro. Singura companie care avea zboruri regulate a anunţat că se mută pe Otopeni

Aeroportul Băneasa din Capitală rămâne din nou un muzeu. Singura companie care avea zboruri regulate a anunţat că se mută pe Otopeni.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 15.01.2024, 16:01

Vezi și

Operatorul spune scurt: nu rentează! Zborurile de pe Băneasa nici nu sunt afişate de multe ori atunci când oamenii caută bilete pe internet, iar mulţi nici nu ştiu că aeroportul este funcţional, potrivit Boarding Pass.

Investiție de 12 milioane de euro

S-au investit 12 milioane de euro în aeroportul Băneasa, cu toate acestea nu oferă prea multe facilităţi nici pentru călători, nici pentru operatori. Aşa că problema pare una de management, nu este folosit la întreaga capacitate.

Problema de la aeroportul Băneasa seamnănă foarte mult cu cea de la Braşov, al treilea aeroport ca mărime din România. Şi acolo s-au investit 140 de milioane de euro, mare parte bani din bugetul local, dar operatorii aerieni spun că nu rentează să îl folosească.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Aeroportul Băneasa, doar muzeu după o investiție de 12 milioane de euro. Singura companie care avea zboruri regulate a anunţat că se mută pe Otopeni