Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Aeroportul Otopeni şi-a pierdut mascota. Pisicuţa Vasi a fost furată în urmă cu o săptămână

Răspunde la numele de Vasi sau Mira, iar până în urmă cu aproape o săptămână facea călătoria celor care mergeau la Aeroportul Otopeni mai frumoasă.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 17:36

Însă de câteva zile felina tigrată este de negăsit şi asta pentru că a fost furată. Cei care au luat-o nu au avut însă intenţia să o păstreze, aşa că au abandonat-o pe câmp în Chiajna. Se întâmpla în noaptea de 22/23 august. De atunci, reprezentanţii aeroportului o caută şi acum fac apel la oameni cu suflet să le vină în ajutor.

Mesajul postat de Aeroportul Otopeni

Ajutați-ne să ne recuperăm mascota!

Vezi și

Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna - Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024.

Pe acelaşi subiect

Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă adică la aeroport unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Evenimente » Aeroportul Otopeni şi-a pierdut mascota. Pisicuţa Vasi a fost furată în urmă cu o săptămână