Antena Meniu Search
x

Agent de pază snopit în bătaie într-un magazin din Deva, în faţa clienţilor (Video)

Scenă violentă filmată de camerele de supraveghere, într-un magazin din Deva. Un agent de pază a fost snopit în bătaie de un tânăr de 19 ani, sub privirile îngrozite ale clienţilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 20.09.2019, 14:23

Un agent de pază a fost bătut de un tânăr de 19 ani, într-un magazin Profi din Deva
Agent de pază snopit în bătaie într-un magazin din Deva, în faţa clienţilor - captura video YouTube

Scenă violentă filmată de camerele de supraveghere, într-un magazin din Deva. Un agent de pază a fost snopit în bătaie de un tânăr de 19 ani, sub privirile îngrozite ale clienţilor.

Bătaia a avut loc în urmă cu o săptămână, pe 12 septembrie,  în jurul orei 20.35.

Potrivit ziardehunedoara.ro, scandalul ar fi pornit de la o discuție pe care paznicul ar fi avut-o cu sora agresorului. Acesta din urmă ar mai fi comis furturi în trecut, iar în momentul când a venit în magazin, paznicul ar fi întrebat-o dacă a venit iarăși la furat.

Ofensată de întrebarea paznicului, i s-a plâns fratelui, care a decis să-l pună la punct pe agent. A intrat în magazin şi l-a lovit puternic cu pumnul în faţă, în urma loviturii bărbatul prăbuşindu-se pe dușumea.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional!

Agent de pază snopit în bătaie într-un magazin din Deva, agresorul lăsat în libertate

Bătăuşul a fost identificat şi prins de poliţişti în data de 18 septembrie. Tânărul de 19 ani a fost ridicat de la domiciliu și dus la audieri la sediul Poliției din Deva, fiind reținut pentru 24 de ore.

Însă, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva l-au lăsat în libertate, impunând măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, pentru acuzațiile de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Acum agentului de pază îi este frică să mai meargă la locul de muncă. Spune că indivizi din anturajul agresorului l-ar fi căutat să-l „convingă” să-şi retragă plângerea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Agent de pază snopit în bătaie într-un magazin din Deva, în faţa clienţilor (Video)