Antena Meniu Search
x

Video Agresor sexual, filmat în acţiune în Bucureşti. Înainte de atac, şi-a urmărit victima 10 minute, până în faţa blocului său

Un bărbat a fost reţinut, în Bucureşti, suspectat că a urmărit şi agresat sexual o tânără de 21 de ani. Victima a fost urmărită şi abordată pe stradă, iar mai multe camere de supraveghere au surprins incidentul.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 09.11.2023, 13:26

Vezi și

"Poliţiştii au reuşit să-l găsească pe bărbat cu ajutorul camerelor de supraveghere, care au surprins întreg incidentul. Bărbatul a văzut-o prima dată pe fata în vârstă de 21 de ani în faţa unei cofetării din Sectorul 1", transmite Bogdan Dinu, reporter Observator.

Agresor sexual, filmat pe camere

"De acolo, a urmărit-o aproape 10 minute, preţ de câteva străzi, până în faţa locuinţei victimei. Acolo, a prins-o şi a pipăit-o împotriva voinţei ei. Fratele victimei este cel care a alertat autorităţile, iar câteva zile mai târziu poliţiştii au reuşit să-l identifice şi să-l prindă pe bărbat", adaugă Bogdan Dinu, reporter Observator.

"Acesta nu a mai avut probleme cu legea, dar de această dată s-a ales cu dosar penal pentru agresiune sexuală", spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Agresor sexual, filmat în acţiune în Bucureşti. Înainte de atac, şi-a urmărit victima 10 minute, până în faţa blocului său