Antena Meniu Search
x

„Ai vrut să pleci și ai plecat”. Cristina, o farmacistă din Botoşani s-a sinucis la doar trei luni de la nuntă. Tânăra de 30 de ani a lăsat o scrisoare de adio

Era mândria familiei şi bucuria părinţilor, dar într-o zi Cristina a decis să plece pentru totdeauna. Nimeni nu înţelege de ce tânara de 30 de ani a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa, mai ales că se căsătorise de trei luni, îşi găsise un loc de muncă stabil.

de Monica Palade

la 07.12.2021, 11:49

Însă, la plecare, Cristina a vrut să îşi justifice gestul într-un bilet de adio şi să îşi ceară iertare celor care au iubit-o. Femeia a fost găsită de soţul său, în baia apartamentului, într-un ștreang improvizat, legat de o țeavă a caloriferului, scrie stirisuceava.net. Acesta a dat-o jos şi a cerut imediat ajutor, însă pentru tânără nu s-a mai putut face nimic.

A lăsat bilet de adio 

„Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decât constatarea decesului, cel mai probabil survenit prin asfixie mecanică. Acest lucru va fi, însă, stabilit cu exactitate de medicii legiști”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SAJ Botoșani, pentru Monitorul de Botoșani.

Originară din Suceava, Cristina s-a mutat cu partenerul său, şi el farmacist, în Botoşani. Tânăra se angajase de puțin timp în cadrul farmaciei Spitalului Județean de Urgență, unde lucra ca farmacist clinician. Însă, o depresie puternică o rodea pe interior. Şi nici dragostea, şi aprecierea celor din jur nu au fost suficiente ca să o ajute să meargă mai departe.

La aflarea veştii morţii tinerei, mesajele de condoleanţe au împânzit reţelele de socializare, potrivit stiri.botosani.ro. „Nu îmi găsesc cuvintele și totuși nu înțeleg de ce tu, copil bun, deștept, cuminte și inteligent....de ce? .... când voi, copiii, sunteți cel mai de preț lucru, sunteți universul nostru al părinților, sunteți bogăția noastră, sunteți realizările noastre, oglinda noastră, sunteți prestigiul nostru, sunteți totul...Poți avea conturile pline, case, mașini, funcții etc. Totul nu reprezintă nimic. Îmi pare rău fiindcă ai ales să pleci prea devreme, mult prea devreme. Erai un copil realizat, erai pe picioarele tale, erai mândria întregii familii. Erai totul!! Drum lin către îngeri...nu te vom uita niciodată”.

„Drum lin, Cristina. Ai vrut să pleci și ai plecat. Domnul va fi cu tine mereu, ai fost un suflet ales, ai fost o fată minunată! Condoleanțe familiei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » „Ai vrut să pleci și ai plecat”. Cristina, o farmacistă din Botoşani s-a sinucis la doar trei luni de la nuntă. Tânăra de 30 de ani a lăsat o scrisoare de adio