Antena Meniu Search
x

Airbnb interzice camerele de supraveghere în interiorul spaţiilor de cazare. Măsură aplicată la nivel mondial

Airbnb introduce o interdicție la nivel mondial privind utilizarea camerelor de securitate în interiorul imobilelor de închiriat. Modificările aduse politicii companiei vor intra în vigoare la sfârșitul lunii viitoare.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 12:07

Airbnb interzice camerele de supraveghere în interiorul spaţiilor de cazare. Interdicţie la nivel mondial
Airbnb interzice camerele de supraveghere în interiorul spaţiilor de cazare. Interdicţie la nivel mondial - Profimedia

Platforma de închiriere online arată că această măsură are ca scop simplificarea regulilor sale privind camerele de securitate și prioritizarea vieții private a chiriașilor, relatează BBC.

Utilizatorii Airbnb și-au exprimat anterior îngrijorarea cu privire la utilizarea camerelor de supraveghere din interior.

"Aceste modificări au fost făcute în urma consultării cu oaspeții, gazdele și experții noștri în domeniul confidențialității și vom continua să solicităm feedback pentru a ne asigura că politicile noastre funcționează pentru comunitatea noastră globală", a declarat Juniper Downs, șefa departamentului de politici și parteneriate comunitare al Airbnb, scrie Mediafax.

Regulile actuale ale Airbnb permit utilizarea camerelor de securitate în zonele comune, cum ar fi camerele de zi și holurile, atât timp cât locația echipamentului este precizată în mod clar în anunțul privind proprietatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Airbnb interzice camerele de supraveghere în interiorul spaţiilor de cazare. Măsură aplicată la nivel mondial