Antena Meniu Search
x

O alarmă falsă a pus degeaba pe drumuri 50 de oameni, în Bacău

50 de oameni au fost puşi de drumuri, astăzi, după un apel la 112! Un bărbat dintr-o comună băcăuană a pus pe jar autorităţile.

Vezi și

50 de oameni au fost puşi de drumuri, astăzi, după un apel la 112! Un bărbat dintr-o comună băcăuană a anunţat că peste drum de casa lui, pe un deal, s-a surpat un mal de pământ şi două persoane au fost prinse într-o groapă. După câteva zeci de minute, pompierii, poliţiştii şi medicii au realizat că s-au agitat degeaba. 

Doi pompieri sapă de minute bune lângă gura de canal unde bărbatul a anunţat că s-ar afla doi oameni prinşi sub pământ. Sunt 7 echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă,o ambulanţă, un echipaj de la poliţie şi încă una de la Poliția locală din Bârzuleşti. 50 de oameni, chemaţi cu un apel la 112.

Nu e nici alunecare de teren şi nici urmă de vreo victimă. Oamenii despre care spunea bărbatul sunt la casele lor, teferi şi nevătămaţi.

Poliţiştii aşteaptă acum diagnosticul medicilor. Dacă bărbatul de 39 de ani care a sunat la 112 este sănătos, va fi tras la răspundere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O alarmă falsă a pus degeaba pe drumuri 50 de oameni, în Bacău