Antena Meniu Search
x

Alecsandra Dragoi a primit titlul "Tanar Fotograf al Anului"

Alecsandra Raluca Dragoi, o studenta de 19 ani originara din Iasi, a primit titlul de „Tanar Fotograf al Anului” la categoria Cultura, in urma unui prestigios concurs international. Concursul a fost organizat de firma Sony ,iar ceremonia premierii a avut loc ieri seara, la Londra

Gala premiilor mondiale pentru fotografie s-a desfasurat intr-o cladire istorica din Londra, cu tot fastul specific evenimentelor de acest gen. Tanara fotografa amatoare din Iasi a fost incurajata cu aplauze puternice care au ajutat-o sa treaca peste emotia momentului.

Alecsandra studiaza, in prezent, fotografia la universitatea din orasul britanic Portsmouth. Imaginea care i-a adus trofeul a fost aleasa din peste 5000, trimise de artisti amatori de varsta ei din toata lumea.

Fotografia, intitulata "Traditie", a fost surprinsa in decembrie anul trecut, la un festival de obiceiuri de Craciun din Botosani.

Vezi și

Bucuria este cu atat mai mare cu cat, potrivit tinerei romance, fotografia care i-a adus premiul este una care o reprezinta cu adevarat.

Alecsandra nu are de gand sa se opreasca aici, ci doreste sa participe la cat mai multe concursuri, pentru a face cunoscuta adevarata infatisare a tarii sale.

Premiile mondiale pentru fotografie sunt decernate atat tinerilor, cat si fotografilor consacrati, cu scopul de a ilustra tendintele actuale in diferitele ramuri ale acestei arte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Alecsandra Dragoi a primit titlul "Tanar Fotograf al Anului"