Meniu LIVE
Search
x

Video Aleile Parcului Izvor, ring de dans la Festivalul Nostalgia. Tinerii s-au înghesuit să-și facă poze într-o Dacie de pe vremea bunicilor

Distracţie "ca la 20 de ani" sau ca acum 20 de ani la Festivalul Nostalgia, din Capitală! Mii de oameni au dansat până târziu în noapte, într-un decor retro. Petrecerea continuă şi în această seară. 

De Redactia Observator la 26.06.2022, 19:35
Vezi și

Toate aleile din parcul Izvor au devenit ring de dans pentru tinerii care au venit sa se distreze la festival. Mulţi dintre ei au încins hora. Când au obosit, au luat o pauză şi au testat jocurile vintage pe calculator sau şi-au pus pus la încercare atenția și îndemânarea. 

O alta atracție a serii a fost celebra Dacie a bunicilor, amplasată în mijlocul parcului Izvor. Cei veniți la festival s-au urcat la volanul mașinii și și-au făcut fotografii pentru rețelele sociale. 

Tineri: Ieșim cu ea pe stradă. Nu pornește? Nu pornește. Ce păcat. Și nici nu se deschide capota. 

Eduard Marin, reporter Observator: La festival au fost aduse și telefone vechi pentru a le aduce aminte oamenilor cum era în perioada în care aceste device-uri nu aveau cameră de selfie. 

O sală de clasă amenajată în aer liber i-a adus din nou în bănci pe cei care la un moment dat au fost cu adevărat colegi. Iar nostalgia anilor de liceu și-a spus cu adevărat cuvântul. 

Reporter: Cum e să stați din nou în bănci?

Tineri: Pentru noi e foarte tare. Noi chiar am stat în prima banca. Chiar am fost colege de bancă din prima bancă. 

Reporter: Cum a fost experința de liceu ca și colege pentru voi?

Tineri: Nici nu pot să descriu cât de mișto a fost. Ne-am găsit accidental și de atunci suntem prietene pe viață. 

Atmosfera a fost incendiară în cartierul Hip Hop, acolo unde Grasu XXL le-a făcut pe fete să se mişte provocator. 

Nu toată lumea a fost însă mulţumită de organizarea festivalului. Peste 300 de bucureşteni au semnat o petiţie prin care au reclamat faptul că spaţiul verde este distrus şi au cerut Primăriei Generale să nu mai avizeze acest eveniment. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Aleile Parcului Izvor, ring de dans la Festivalul Nostalgia. Tinerii s-au înghesuit să-și facă poze într-o Dacie de pe vremea bunicilor