Antena Meniu Search
x

Alertă cu bombă în Braşov: colet suspect, semnalat în apropierea unei staţii de autobuz. Apelul a fost fals, nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil

Prezenţa unui colet suspect a fost semnalată, sâmbătă, în apropierea unei staţii de autobuz din municipiul Braşov, într-o toaletă scoasă din funcţiune. Zona a fost delimitată, iar la faţa locului au intervenit pirotehniştii, anunţă poliţia judeţeană. 

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 11:35

Imagini de la faţa locului
Prezenţa unui colet suspect, semnalată în Braşov - IPJ Braşov

Update: ”Geanta nu prezintă nici un fel de continut. Dispozitivul instituit este ridicat”, a anunţat Poliţia.

„Poliţiştii din cadrul I.P.J. Braşov au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă, cu privire la existenţa unui colet suspect, ce s-ar află într-o toaletă dezafectată situată pe str. Iuliu Maniu (vizavi de staţia RAT)”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov. 

La faţa locului se află poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov, care au luat primele măsuri pentru asigurarea unui perimetru de siguranţă, precum şi specialişti pirotehnişti, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, în vederea efectuării intervenţiei specifice pentru acest tip de sesizare.

Poliţia precizează că Bulevardul Iiliu Maniu din Braşov, intens circulat, a fost complet închis circulaţiei. De asemenea, la locul indicat intervin şi reprezentanţi din cadrul SRI şi ISU Braşov.

- Articolul a fost realizat cu ajutorul informaţiilor oferite de reporterul Observator Claudiu Loghin -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă în Braşov: colet suspect, semnalat în apropierea unei staţii de autobuz. Apelul a fost fals, nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil