Antena Meniu Search
x

Update Alertă cu bombă în Mall Băneasa din Bucureşti. Activitatea a fost reluată: alarma s-a dovedit falsă

Oamenii care veniseră sâmbătă, în jurul orei prânzului, la Mall Băneasa din Sectorul 1 al Capitalei au fost evacuaţi în urma unei alerte cu bombă. Anunţul a fost făcut printr-un e-mail anonim, primit de Jandarmerie, iar specialiştii pirotehnicieni s-au deplasat la faţa locului pentru verificări. În urma acestora, s-a constatat că e vorba despre o alarmă falsă.

de Redactia Observator

la 04.06.2022, 15:47

Băneasa Shopping City
Alertă cu bomba la Băneasa Shopping City - Facebook

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată de către o structură a Jandarmeriei, cu privire la faptul că o persoană a sesizat prezenţa unui dispozitiv periculos în incinta unui complex comercial din Sectorul 1. Potrivit informaţiilor oferite, este vorba despre Băneasa Shopping City din Capitală.

Alertă falsă cu bombă la Mall Băneasa

Poliţia Capitalei adaugă că a fost dispusă evacuarea persoanelor aflate în interior, iar specialiştii pirotehnicieni au efectuat verificări specifice. "În urma primirii unei alerte cu bomba, centrul comercial Băneasa Shopping City a fost imediat evacuat pentru a menţine siguranţa angajaţilor, chiriaşilor şi vizitatorilor săi. Precizăm că nu a avut loc niciun incident, situaţia fiind sub control, iar activitatea va fi reluată de îndată ce va fi posibil", arată o informare a companiei de PR a Mall Băneasa. Sursa citată de news.ro mai precizează că îşi cere scuze "pentru disconfortul şi neplăcerile cauzate vizitatorilor Băneasa Shopping City".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă în Mall Băneasa din Bucureşti. Activitatea a fost reluată: alarma s-a dovedit falsă