Antena Meniu Search
x

Update Alertă cu bombă la mall-ul Park Lake din Capitală. Ameninţarea a fost făcută de un fost angajat concediat

O ameninţare cu bombă la un centru comercial din Capitală a fost primită, miercuri, printr-un e-mail, de către Poliţia Capitalei. În e-mail era specificat că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake. Poliţia a intervenit iar traficul a fost restricţionat.

de Redactia Observator

la 29.12.2021, 17:20

Alertă cu bombă la un mall din Capitală. Ameninţarea a fost trimisă Poliţiei Capitalei printr-un e-mail
- Info Trafic București

Cumpărăturile de Anul Nou s-au sfârşit brusc şi cu panică pentru sute de bucureşteni care au mers astăzi în mall-ul din sectorul 3 al Capitalei. O alertă cu bombă primită pe mail i-a făcut pe genişti să evacueze imediat clădirea.  A fost o mare desfăşurare de forţe.

UPDATE ora 16.00 Ameninţarea a fost făcută de un fost angajat dat afară

Specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR și din cadrul Serviciului Român de Informații au făcut verificări în mall. La fața locului au sosit și polițiști ai Secției 12 și ai Brigăzii Rutiere, care s-au asigurat că oamenii sunt evacuaţi în siguranţă şi au restricţionat traficul. Reprezentanţii centrului comercial spun că un fost angajat al mall-ului, concediat recent, este cel care a trimis ameninţarea. 

UPDATE ora 15.20 A fost restricționată circulația în zona Centrului Comercial Park Lake, după amenințarea cu bombă

Pe acelaşi subiect

Poliţia a intervenit şi evacuează zona. Serviciul Român de Informaţii a transmis că echipe de intervenţie pirotehnică ale Serviciului au ajuns în zonă. Traficul în zonă este restricţionat. Specialişti ai Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R. şi din cadrul Serviciului Român de Informaţii fac verificări în complexul comercial.

UPDATE ora 14.00 A intervenit Serviciul Român de Informații

SRI a transmis că, în urma unei sesizări primite printr-un e mail, prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenţie pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă. ”Alături de echipajele Poliţiei, s-au demarat procedurile în cauză şi măsurile specifice de intervenţie”, mai precizează Serviciul Român de Informaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă la mall-ul Park Lake din Capitală. Ameninţarea a fost făcută de un fost angajat concediat