Antena Meniu Search
x

Alertă falsă cu bombă la bancă. Preţul plătit de un bărbat din Călăraşi, pentru că a pus pe jar degeaba autorităţile

Alertă cu bomba dovedită alarmă falsă. Un bărbat care a anunţat, joi, amplasarea unui dispozitiv exploziv în sediul unei bănci din municipiul Călăraşi a fost identificat şi amendat. Informaţiile nu s-au dovedit reale, iar individul cu pricina a pus pe jar autorităţile degeaba.

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 18:15

Alertă falsă cu bombă la bancă
Alertă falsă cu bombă la bancă - Shutterstock (scop ilustrativ)

Poliţiştii din Călăraşi au identificat persoana care joi a anunţat că în sediul unei sucursale a CEC Bank din municipiul Călăraşi a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Reprezentanţi ai Poliţiei judeţene au declarat, vineri, pentru news.ro, că este vorba despre un bărbat care a alarmat nejustificat autorităţile, acesta fiind amendat cu 4.000 de lei. 

Alertă cu bomba, într-o bancă din Călăraşi. A fost alarmă falsă

Sediul unei unităţi bancare din municipiul Călăraşi a fost evacuat, joi după amiază, după ce un apel anunţa că în incintă este amplasat un dispozitiv exploziv. La faţa locului au intervenit Serviciului Român de Informaţii, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, dar şi sprijinul Brigăzii Antitero Constanţa, în urma verificărilor alarma dovedindu-se a fi falsă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alertă falsă cu bombă la bancă. Preţul plătit de un bărbat din Călăraşi, pentru că a pus pe jar degeaba autorităţile