Antena Meniu Search
x

Video Alertă în Ploieşti. Urs, filmat în timp ce se plimbă pe străzile oraşului. Animalele sălbatice continuă să apară în apropierea locuinţelor

Alertă, azi noapte, în Ploieşti! Un urs a fost văzut cum se plimba nestingherit în zona Rafinăriei Vega, în zona de nord a oraşului. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 07:54

Vezi și

Un localnic a fost cel care l-a surprins şi filmat pe animal cum se plimba pe mijlocul străzii. Oamenii din zonă au primit un mesaj Ro Alert, prin care au fost atenţionaţi de existenţa ursului şi zona în care se află, pentru a o putea evita. 

Un urs a dat de furcă autorităţilor o lună anul trecut

Cartierul în care este amplasată rafinăria este unul locuit, în care în ultima perioadă, se construiesc ansambluri rezidenţiale. Aceasta este, de altfel, aceeaşi zonă în care şi în urmă cu un an a fost semnalată prezenţa urşilor.

Vă reamintim că Ploieştiul a devenit celebru pentru epopeea ursului "Rambo" care, vara trecută, a fost urmărit aproximativ o lună de către autorități, fiind prins într-un final, iar apoi relocat. La acel moment primarul oraşului, Andrei Volosevici, declara că problema urşilor nu este una rezolvată şi că se aşteaptă la apariţia animalelor sălbatice în oraş având în vedere afirmaţiile specialiştilor care susţineau că în pădurile din jurul oraşului trăiesc şi alte exemplare de urs.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Alertă în Ploieşti. Urs, filmat în timp ce se plimbă pe străzile oraşului. Animalele sălbatice continuă să apară în apropierea locuinţelor