Antena Meniu Search
x

Update Un băieţel de 5 ani a dispărut de pe plaja Laguna din Mangalia. Copilul a fost găsit la mai bine de o oră după dispariție

Un băiețel de cinci ani din Neamț a fost dat dispărut după ce, vineri, în jurul orei 14.30, s-a pierdut în zona plajei Laguna din Municipiu. Copilul se afla la plajă cu părinții și alte rude când, într-un moment de neatenție, acesta a dispărut într-o direcție necunoscută. După mai bine de o oră de la dispariție, băiețelul a fost găsit și este teafăr.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 16:23

Un copil de 5 ani s-a pierdut pe plaja Laguna din Mangalia
Un copil de 5 ani s-a pierdut pe plaja Laguna din Mangalia - Politia Romana/ Facebook

Știrea inițială: Vineri după-amiază, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la dispariția lui CHIRIAC LUCA, de 5 ani, din județul Neamț. Potrivit polițiștilor, copilul are o înălțime de aproximativ 1,30 m, păr șaten, ochi căprui, păr drept, fără semne particulare. El poartă un slip albastru cu negru (model Spiderman) și răspunde la apelativul "Lucuță".

De urgență, s-au constituit echipe de căutare formate din polițiști, jandarmi ai I.J.J Constanța și polițiști din cadrul Gărzii de Coastă. 

Cetățenii care pot furniza informații despre această persoană sunt rugați să apeleze Poliția municipiului Mangalia sau Dispeceratul I.P.J. Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un băieţel de 5 ani a dispărut de pe plaja Laguna din Mangalia. Copilul a fost găsit la mai bine de o oră după dispariție