Antena Meniu Search
x

Alertă de vreme rea în Capitală! Meteorologii anunţă ninsori, ger şi viscol, până luni: "Ne aşteptăm să mai ningă în Bucureşti"

Alina Şerban, meteorolog ANM, a declarat pentru Observator, că în Bucureşti va mai ninge şi duminică şi luni.

Alertă de vreme rea în Capitală! Meteorologii anunţă ninsori, ger şi viscol, până luni: "Ne aşteptăm să mai ningă în Bucureşti"

Alina Şerban, meteorolog ANM, a declarat pentru Observator, că în Bucureşti va mai ninge şi duminică şi luni. În plus, În Capitală, răcirea va fi amplificată şi de rafalele de vânt.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting de vânt puternic, valabilă în Bucureşti, în următoarele ore.

Potrivit alertei, până la ora 20.00, vor fi intensificări locale ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55...65 km/h.

Alina Şerban, meteorolog ANM, a precizat că în Capitală vor mai fi ninsori, dar şi că răcirea va fi amplificată şi de rafalele de vânt.

"Ne aşteptăm să mai ningă în Bucureşti, duminică şi luni. Vor fi temperaturi negative în timpul zilei", a mai spus specialistul ANM.

Până duminică la ora 16.00 este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea în toată ţara. Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice şi la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, local şi în centrul şi nord-vestul ţării.

Se vor înregistra viteze la rafală de 45-55 de kilometri la oră, mai mari pe litoral, şi în sudul Banatului, de până la 60-70 de kilometri la oră. Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între -3 şi 5 grade, în timp ce minimele vor atinge în Transilvania chiar şi -11 grade Celsius. De asemenea, va ninge în mare parte a ţării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Alertă de vreme rea în Capitală! Meteorologii anunţă ninsori, ger şi viscol, până luni: "Ne aşteptăm să mai ningă în Bucureşti"