Antena Meniu Search
x

Alex avea 19 ani și a murit conducând un Audi cu volan pe dreapta, în Suceava. Abia terminase liceul

Alex avea 19 ani și a murit conducând un Audi cu volan pe dreapta, în Suceava. Abia terminase liceul și a a pierdut controlul volanului unui bolid cu motor de 3000 de cmc.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 19.08.2020, 10:43

  • Alți trei tineri au ajuns la spital, răniți.
  • Unul dintre ei e în stare critică, viața lui e în pericol.

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier în Horodnic de Jos, județul Suceava. Victima se afla la volanul unui autoturism marca Audi A4, cu volan pe partea dreaptă, înmatriculată în Anglia și cu motor de 3000 de cmc. În timp ce conducea autoturismul pe direcția Gălănești - Rădăuți, într-o curbă, tânărul a pierdut controlul mașinii și a lovit un copacde pe marginea drumului. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a carosabilului.

În mașina condusă de Alexandru Ștefan B., din Rădăuți, se aflau alți trei tineri. În urma accidentului, Alex a decedat, un pasager a fost grav rănit, iar ceilalți doi au suferit răni ușoare.

Ionuț Ș., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu „politraumatism, traumatism cranio cerebral, comoție cerebral, fractură închisă femur bilateral”. Acesta este în stare gravă.

Dumitru B., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu „politraumatism, traumatism cranioa cerebral, luxație posterioară șold drept”. Acesta este în stare ușoară.

Pe acelaşi subiect

Valentin Daniel G., pasager în autoturism, a fost diagnosticat cu „traumatism toraco-abdominal, contuzie șold stâng”. Acesta este în stare ușoară, a scris Ziar de Suceava.

"Accidentul s-a petrecut aseară, puțin înainte de ora 22, pe Drumul Național 2H, pe raza localității Gălănești. Ne-am deplasat la fața locului cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, în sprijinul fiind trimise și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean. În mașină au fost patru tineri, doi dintre aceștia se aflau încarcerați, unul fiind în mașină, iar cel de-al doilea prins sub autoturism. Acesta din urmă fiind și în stare de inconștiență.

În afară de persoanele inconștiente, toate celelalte victime care prezentau traumatisme multiple au transportate la spital. Pentru tânărul inconștient, în vârstă de doar 19 ani, s-au aplicat manevre de resuscitare însă din nefericire acestea nu au reușit să îi repornească inima, fiind declarat decedat.", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Alex avea 19 ani și a murit conducând un Audi cu volan pe dreapta, în Suceava. Abia terminase liceul