Antena Meniu Search
x

Râuri de lacrimi după moartea lui Alex, un tânăr motociclist din Timişoara: 'Odihneşte-te în pace, prieten drag'

Alex Barbura, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Timişoara, a murit nevinovat duminică, 22 aprilie, în urma unui accident teribil produs la ieşirea din localitatea Remetea Mare.

Alex Barbura, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Timişoara, a murit nevinovat duminică, 22 aprilie, în urma unui accident teribil produs la ieşirea din localitatea Remetea Mare.

Motocicleta condusă de Alex a fost lovită puternic de o maşină condusă de o şoferiţă care a schimbat direcţia de mers fără să se asigure.

Femeia circula dinspre Lugoj către Timişoara, iar la un moment dat a încercat să vireze la stânga, fără să se asigure.

Din spate, motociclistul Alex Barbura a încercat să o depăşească, iar în urma impactului tânărul de 30 de ani a fost aruncat câţiva metri pe şosea, fiind grav rănit.

Pe acelaşi subiect

Transportat de urgenţă la spital, motociclistul nu a mai putut fi salvat de medici.

Sute de prieteni au postat mesaje de adio pe profilul de Facebook al lui Alex Barbura

Mesaje sfâşietoare de adio pentru Alex

Sute de prieteni au postat mesaje sfâşietoare de adio pentru Alex, un tânăr care avea o mulţime de prieteni şi care era apreciat de toată lumea.

Astăzi, Alex a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi colegi.

"— RIP —Alex Barbura un suflet extraordinar de bun, un om, un prieten minunat! Încă nu realizez ca nu mai ești printre noi… cât de fragila este viata! Sa te odihnești in pace! acum un înger ce ești, sa ne veghezi de sus mereu pentru ca vei fi întotdeauna in mintea și in sufletele noastre!", a scris pe Facebook o prietenă.

Alex Barbura a murit intr-un accident de motocicleta in Timisoara

"ALEX ramas bun!!!Încrezător, vesel mai mereu, om special cu caracter de fier, calități pe care greu le întâlnești la cineva dar ai plecat prea devreme. Nimeni nu o să te uite, deseori ai fost un exemplu pentru toți care te-au cunoscut. Ne vom revedea odată, până atunci sa veghezi printre ingeri ALEX!!!".

"Alex Barbura te-am iubit si te vom iubi mereu prieten drag ai fost cel mai bun om pe care l-am cunoscut .Dumnezeu sa te odihneasca!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Râuri de lacrimi după moartea lui Alex, un tânăr motociclist din Timişoara: 'Odihneşte-te în pace, prieten drag'