Antena Meniu Search
x

Alex, şoferul de TIR scos mort din Olt, după ce a luat foc cabina, era însurat doar de 7 luni

Alex, şoferul de TIR scos mort din Olt, după ce a luat foc cabina, era însurat doar de 7 luni. Avea 27 de ani şi venea din Austria, urmând să descarce marfa din camion lângă Ploieşti. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 24.10.2019, 07:50

Alex, şoferul de TIR scos mort din Olt, după ce a luat foc cabina, era însurat doar de 7 luni. Avea 27 de ani şi venea din Austria, urmând să descarce marfa din camion lângă Ploieşti. 

Un teribil accident de circulaţie a avut loc miercuri de dimineaţă pe DN1, la Bradu, cabina unui camion arzând ca o torţă, după ce a lovit un cap de pod. Cabina a rămas suspendată deasupra Oltului, unul dintre cei doi şoferi din echipaj, cel care era pe locul din dreapta, fiind căutat ore în şir în râul Olt, unde a căzut după impact.

Alex, un tânăr şofer de camion de 27 de ani a fost scos fără viaţă din Olt. Cum a ajuns tânărul în apă nu este încă sigur, iar anchetatorii merg pe două ipoteze. În momentul în care TIR-ul a lovit capul de pod și a luat foc, era condus de un șofer de 33 de ani din București. Pe locul din dreapta se afla cel de al doilea șofer, de 27 de ani, din Teleaga, Prahova. 

Cei doi șoferi tocmai se schimbaseră în Bradu, iar Alex se afla pe locul din dreapta, fără centură și a fost proiectat prin parbriz în momentul impactului. A doua ipoteză ar putea fi că acesta, în încercarea de a ieși din cabină, a căzut în râu. Cabina TIR-ului era suspendată peste pod, iar afară era noapte.

Pe acelaşi subiect

TIR-ul venea din Austria și transporta produse lactate. Cei doi șoferi făcuseră pauză la Bradu și s-au schimbat la volanul autotrenului. Urmau să ajungă în Ploiești, unde marfa trebuia descărcată la unul din magazinele unui lanţ austriac.

Alex avea 27 de ani şi se căsătorise doar de 7 luni. Făcea curse externe visând să adune banii pentru a-şi construi o casă.

Şoferul care conducea autotrenul în momentul accidentului e în şoc după ceea ce s-a întâmplat şi prezintă arsuri pe mai multe părţi ale corpului. Informaţiile au fost oferite pe un grup de Facebook al şoferilor de camion de către fratele lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alex, şoferul de TIR scos mort din Olt, după ce a luat foc cabina, era însurat doar de 7 luni