Antena Meniu Search
x

Moment emoţionant la externarea lui Alexandru Arşinel, după operaţia la inimă. Actorul a cântat în faţa medicilor şi a jurnaliştilor

Alexandru Arşinel a fost externat în urmă cu puţin timp de la Spitalul Universitar, după ce a fost supus, săptămâna trecută, unei intervenţii la inimă.

Moment emoţionant la externarea lui Alexandru Arşinel, după operaţia la inimă. Actorul a cântat în faţa medicilor şi a jurnaliştilor

Alexandru Arşinel a fost externat în urmă cu puţin timp de la Spitalul Universitar de Urgență București, după ce a fost supus, săptămâna trecută, unei intervenţii la inimă.

„Am fost salvat de o echipă de medici care munceşte de dimineaţă până noaptea târziu”, a spus directorul Teatrului „Constantin Tănase” în cadrul unei conferinţe de presă.

El le-a mulţumit medicilor, care „au fost alături de mine şi de ceilalţi pacienţi”. 

Alexandru Arşinel a spus că „în mod normal”, ar fi trebuit să revină duminică seară pe scenă, pentru un spectacol de colinde. „Nu mi-au dat drumul şi îmi pare rău, că era o seară de colinde. Am un colind foarte frumos pe care îl cânt acolo”.

El a făcut şi o demonstraţie - a cântat în timpul conferinţei o parte din colindul „foarte popular, internaţional”, adaptare după „Silent Night”. „Am avut bucuria ca Puiu Maximilian, soţul Stelei Popescu, să îi facă alte versuri”, a spus Arşinel.

Săptămâna trecută, Alexandru Arşinel a fost supus unei coronarografii, în urma căreia s-a decis implantarea unui stent pe artera interventriculară anterioară a inimii, una dintre arterele mari din zona cardiacă, „pentru ca avea o stenoză de 70%”, după cum a explicat atunci Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă.

Actorul, în vârstă de 78 de ani, a fost supus, în urmă cu patru ani, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Moment emoţionant la externarea lui Alexandru Arşinel, după operaţia la inimă. Actorul a cântat în faţa medicilor şi a jurnaliştilor