Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alexandru Arşinel are probleme de sănătate

Alexandru Arşinel a declarat, astăzi, că are probleme de sănătate și o intervenție chirurgicală nu ar fi exclusă

de Redactia Observator

la 30.12.2014 , 11:59

Alexandru Arşinel a declarat, astăzi, că are probleme de sănătate și o intervenție chirurgicală nu ar fi exclusă

Actorul Alexandru Arşinel va susţine spectacolele programate la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din Capitală, deşi se confruntă cu probleme de sănătate.

"Am avut nişte probleme cu nervul sciatic, mi-a creat un disconfort, o durere. Am consultat doctorul, mi-a dat o medicamentaţie, urmând ca nervul respectiv să se dezinflameze - s-a inflamat şi m-a durut. Sunt suferinţe obişnuite de la o anumită vârstă", a declarat actorul, potrivit Mediafax.

Articolul continuă după reclamă

Acesta a precizat că, dacă problema de sănătate nu se rezolvă cu medicamente, ar putea suferi o intervenţie chirurgicală.

"În ultimă instanţă, dacă nu se rezolvă medicamental, trebuie să acţionez într-un fel, dar nu este o operaţie extrem de complicată", a spus Alexandru Arşinel.

Actorul Alexandru Arşinel a fost supus unui transplant renal, la sfârşitul lunii august 2013, şi a fost externat pe 12 septembrie 2013. Acesta a revenit pe 23 septembrie 2013, la Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj (ICUTR), pentru a fi supus mai multor investigaţii medicale, după ce starea de sănătate i s-a deteriorat.

Actorul Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava. În anul 1962, acesta a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" din Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Alexandru Arşinel are probleme de sănătate