Antena Meniu Search
x

Alexandru Cumpănaşu și-a arătat intenția de a candida la algerile prezidențiale

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchiul Alexandrei Măceşanu și-a arătat intenția de a candida la alegerile prezidențiale. ”Considerați că trebuie să candidez la președinția României sau nu?”, a întrebat el într-un live pe Facebook.

de Redactia Observator

la 29.08.2019, 22:39

Cumpănaşu promite o luptă dură împotriva clanurilor
Alexandru Cumpănaşu ar putea candida la alegerile prezidenţiale - Hepta

Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchiul Alexandrei Măceşanu și-a arătat intenția de a candida la alegerile prezidențiale. ”Considerați că trebuie să candidez la președinția României sau nu?”, a întrebat el într-un live pe Facebook.

Joi seară, într-un live pe Facebook, Alexandru Cumpănaşu a lansat întrebarea dacă trebuie să candideze sau nu la Președinția României, făcând și un apel la strângere de semnături.

”Trebuie să ştiu care este părerea dumneavoastră despre acest lucru. Este cazul astăzi să candidez la Preşedinţia României sau nu? Are România nevoie astăzi de un candidat la Preşedinţia României care să se lupte cu clanurile mafiote? Are România astăzi nevoie de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare judeţ?”, a declarat Alexandru Cumpănașu.

El a susținut și că, în cursa pentru Cotroceni, nu va vrea să aibă sprijinul niciunui partid politic.

”Considerați că trebuie să candidez la președinția României sau nu? Pentru cei care spun că da, și văd că sunt foarte mulți, vreau să vă spun doar atât: timpul este extrem de scurt și aproape imposibil. Este o misiune care este aproape imposibilă”, a mai spus Alexandru Cumpănașu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unchiul Alexandrei a făcut astfel apel la strângere de semnături.

Pentru că văd că majoritatea dintre dumneavoastră spuneţi că este bine să fac lucrul acesta, aş vrea să mă conving că este ceea ce trebuie, motiv pentru care, în zilele care urmează, împreună cu dumneavoastră am să fac acest exerciţiu. Am să încerc să văd în câteva zile câte semnături suntem în stare să strângem, câţi oameni sunt hotărâţi să lupte împotriva acestei cangrene sociale, câţi oameni vor o Românie fără clanuri şi pentru asta am nevoie să fiu convins, nu doar de sprijinul declarativ, ci de oamenii care se înhamă la aşa ceva”, a precizat Cumpănașu.

El a susținut că, la Cotroceni, ar avea nevoie doar de un mandat de 2 ani.

„În măsura în care voi decide să candidez, eu nu-mi doresc decât doi ani la Cotroceni. Dacă voi ajunge acolo, doi ani sunt suficienţi”, a spus Cumpănașu.

De asemenea, el a afirmat că îşi asumă lupta împotriva clanurilor "nu doar la nivel declarativ, ci cu determinare şi cu rezultate şi cu convingeri". Cumpănașu a mai spus că "din decembrie, în doi ani de zile, pot să rad instituţii şi să le reconstruiesc, să le refac".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Alexandru Cumpănaşu și-a arătat intenția de a candida la algerile prezidențiale