Antena Meniu Search
x

Un tânăr militar a murit pe loc, într-un cumplit accident pe Bulevardul Ghencea. Maşina lui Alex aproape s-a rupt în două

Un tânăr din Buzău, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident produs pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Era maistru militar şi lucra într-o unitate de lângă Otopeni.

Un tânăr din Buzău, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident produs pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti. Era maistru militar şi lucra într-o unitate de lângă Otopeni.

Nenorocirea a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, în sectorul 6 al Capitalei.

Potrivit presei locale, tânărul Alexandru Dimache nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp electric.

La locul accidentului au intervenit două echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare, precum şi o autospecială de stingere.

Un tânăr din Buzău, în vârstă de 28 de ani, a murit pe loc într-un cumplit accident produs pe Bulevardul Ghencea din Bucureşti

Din păcate, în urma impactului Alex nu a mai putut fi salvat. Mmașina a fost lovită chiar în zona ușii șoferului, iar tânărul a murit pe loc.

Alex era maistru militar 

Alexandru Dimache avea 28 de ani şi lucra într-o unitate militară de lângă oraşul Otopeni. 

Alexandru Dimache era maistru militar

Potrivit buzau.net, tânărul s-a născut şi copilărit în cartierul Micro XIV, a învăţat la Şcoala Generală nr.12, iar mai târziu a urmat Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc.

"Aviaţia militară pierde un copil extraordinar, un tânăr maistru militar, răpus de un groaznic accident auto!!! Dumnezeu să îl odihnească", a scris un coleg pe pagina sa de socializare.

Alex Dimache a urmat Şcoala de Maiştri Militari şi Subofiţeri de la Boboc

Tragedia este cu atât mai mare cu cât, luna trecută, Alexandru îşi pierduse tatăl, un fost cadru de elită în Armata României.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr militar a murit pe loc, într-un cumplit accident pe Bulevardul Ghencea. Maşina lui Alex aproape s-a rupt în două