Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a spintecat cu sabia pe tânărul poliţist Ciprian Sfichi, a fost arestat

Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a spintecat cu sabia pe tânărul poliţist Ciprian Sfichi, a fost arestat pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 18:21

Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a spintecat cu sabia pe tânărul poliţist Ciprian Sfichi, a fost arestat pentru 30 de zile.

Decizia nu este definită, dar este executorie, aşa că Alexandru Huţuleac va rămâne în arest până la o eventuală contestaţie.

Alexandru Huţuleac a fost adus, în această după-amiază, la Tribunalul Suceava pentru a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de ultraj la poliţist sub forma tentativei de omor.

Articolul continuă după reclamă

El a declarat că se roagă non-stop pentru viaţa victimei sale, dar avocatul său a precizat că nu îi pare rău pentru ce a făcut.

Tânărul poliţist Ciprian Sfichi se zbate între viaţă şi moarte, după ce interlopul i-a aplicat o lovitură necruţătoare cu sabia, provocându-i răni groaznice la cap şi mână.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Alexandru Huţuleac, interlopul care l-a spintecat cu sabia pe tânărul poliţist Ciprian Sfichi, a fost arestat