Antena Meniu Search
x

Alimentară românească deschisă în Marea Britanie. Produsele foarte gustoase fac furori printre britanici

Un supermarket sută la sută românesc și-a deschis ușile în centrul orașului Andover. Denumit în româneşte: "Magazin alimentar Gusturi Româneşti", supermarketul oferă produse proaspete, de la legume, până la carne, brânză sau specialităţi româneşti.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 06.12.2020, 17:58

În ciuda faptului că s-au confruntat cu o serie de provocări administrative, proprietarii Ana Roset, în vârstă de 27 de ani, și Nik Policarp, în vârstă de 40 de ani au spus că sunt absolut încântaţi să poată să deschidă şi să ofere britanicilor bunătăţi româneşti.

Alimentară românească în Marea Britanie

Este primul supermarket românesc specializat din Andover și va fi singurul de acest fel pe mile.

Ana Roset: "În sfârşit, am deschis. A fost atât de stresant, dar am reuşit. Am avut o mulțime de oameni care ne-au întrebat când vom deschide și sunt foarte fericiți să vadă o nouă afacere în oraș. Am vrut să deschidem cât mai curând posibil, pentru că va fi în curând Crăciunul"

Afacerea are deja toate şansele să devină una de succes, după ce clienţii nu au avut decât cuvinte de laudă pentru produsele din magazin, scrie Andover Advertiser.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alimentară românească deschisă în Marea Britanie. Produsele foarte gustoase fac furori printre britanici