Antena Meniu Search
x

Alin Gălăţescu, proiect de suflet dedicat regretatului designer şi prieten, Răzvan Ciobanu

Alin Gălăţescu este peste tot. A fost la Atipic Beauty dar acum vorbim despre o prezentare de modă pe care tocmai a organizat-o. Una cu totul şi cu totul specială, despre care v-a anunţat chiar el cu ceva timp în urmă.

De Redactia Observator la 30.10.2019, 15:12
Vezi și

Alin Gălăţescu este peste tot. A fost la Atipic Beauty dar acum vorbim despre o prezentare de modă pe care tocmai a organizat-o. Una cu totul şi cu totul specială, despre care v-a anunţat chiar el cu ceva timp în urmă.

Un proiect de suflet al analistului de fashion, dedicat în acest an regretatului designer şi prieten, Răzvan Ciobanu.

Mai exact, un Best Of al ţinutelor care l-au consacrat pe creator şi care sunt purtate şi acum cu bucurie de cele care i-au trecut pragul atelierului şi care i-au devenit mai mult decât cliente.

Sunt creaţii purtate cu mândrie chiar de doamnele care de-a lungul timpului şi-au cumpărat ţinutele de la Răzvan Ciobanu. Iar acum, au defilar şi ele alături de modele consacrate, la Palatul Primăverii, din Capitală.

Alin Gălăţescu, analist de modă: Vom demonstra că acest tânăr şi extraordinar designer român care a fost Răzvan Ciobanu a lăsat foarte mult şi foarte multe într o zonă care contează enorm, relaţia sa cu clienţii săi.

Şi asta pentru că, dincolo de ţinute, pe cliente le mai leagă ceva de copilul teribil al modei. O prietenie pe viaţă.

Alin Gălăţescu, analist de modă: E un designer care a creat nişte moments uri în moda Românească. Demonstrăm că un designer e cu totul şi cu totul altceva decât o faţă comercială, şi rămâne un suflet, rămâne în viziunea noastră.

Cristina Cioran, actriţă: Acum am ales negru şi am ales o ţinută cu nasturi aşa gândindu mă şi la Răzvan şi la stilul lui, şi army, şi casual. O personalitate deosebită, un personaj cu personalitate multiplă.

Evenimentul, dedicat în acest an lui Răzvan Ciobanu, este, de fapt, un proiect de suflet al lui Alin Gălăţescu. O gală ajunsă la cea de-a 20-a ediţie, în cadrul căreia şi tineri designeri români îşi prezintă colecţiile.

Alin Gălăţescu, analist de modă: Vom inaugura şi un premiu, premiul Răzvan Ciobanu by avanpremiere care va premiera cel mai etic şi creativ designer român. Mi s a părut foarte important să introduc un parametru etic. E un parametru foarte complex şi foarte rar, din nefericire, în moda românească.

Trofeul a mers către Aleha Toncea, care a realizat o colecţie sofisticată şi extrem de colorată.

Aleha Toncea, câştigătoare trofeu Răzvan Ciobanu: Mă simt extrem de onorată, a fost o mare surpriză, nicio secundă nu am bănuit, eu mă pregăteam să plec acasă, mă schimbam să plec acasă, am emoţii însă sincer mi se pare Răzvan Ciobanu o mare inspiraţie în continuare, eu am fost clienta lui acum 20 de ani.

Xonia, cântăreaţă: Mi-a plăcut fiecare designer în parte, susţin din plin designerii noştri care sunt foarte talentaţi. Este ceva care mi se pare extraordinar să avem o prezentare de modă în fosta reşedinţă a lui Ceauşescu, şi momentul pentru Răzvan Ciobanu a fost o surpriză foare plăcută.

Premiul Răzvan Ciobanu va fi acordat anual celui mai promiţător tânăr designer din România. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Alin Gălăţescu, proiect de suflet dedicat regretatului designer şi prieten, Răzvan Ciobanu

Breaking News

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea...

"M-am gândit că au venit ruşii". Explozie într-un bloc din Suceava: 40 de persoane, evacuate. Clădirea arată ca după bombardamente