Antena Meniu Search
x

Alinierea Marte – Pământ – Soare şi „Luna însangerată” coincid cu 4 sărbători religioase

Omenirea este înspământată de recentele evenimente cosmice. Unii chiar spun că e semn rău şi că sfârşitul lumii este aproape. Alţii cred că „Luna însangerata” prevesteşte a doua venire pe Pământ a lui Mesia mai ales că evenimentele coincid cu câteva sărbători religioase importante.

 Primul eveniment cosmic a avut loc marţi. Marte, Soarele şi Pământul s-au aliniat formând o rară “opoziţie a planetelor” ce se produce o dată la 778 de zile. Ceea ce face acest eveniment special şi înfricoşător este faptul că precede „Luna însângerată” ce prevesteşte „ultimele zile” ale unei ere.

Cei mai înroziţi sunt însă evreii pentru că „Luna însângerată” coincide cu patru sărbători biblice majore ale iudaismului. Şi au motive să fie îngrijoraţi pentru că de cate ori s-a petrecut acest fenomen, Israelul a suferit o cotitura dramatică în istoria sa.

Dacă mai luăm în calcul şi contextul în care se întâmplă evenimentele cosmice,a vem toate motivele de ăngrijorare. La ora actuală au loc diverse conflice ce pot degenera foarte uşor. De asmenea, armata israeliană are rabini care cată în stele şi dau undă verde sau nu pentru diverse acţiuni militare.

„Luna însângerată” de săptămâna viitoare (14 aprilie) este prima dintr-un Tetrad (patru eclipse lunare „însângerate” succesive, urmate de şase Luni Pline) ce prevesteşte, conform Bibliei, a doua venire a lui Christos.

“Soarele se va întuneca, iar Luna se va transforma în sânge în ziua cea mare, când Domnul va veni”, scrie în Biblie.

Cercetatorul John Hagee susţine că se aşteaptă la debutul unui „eveniment global semnificativ” odată cu alinierea Marte – Pământ – Soare, un eveniment ce îşi va arăta rezultatele finale în septembrie anul viitor.

Cercetătorii de la NASA au spus că Tetrada s-a produs doar de 3 ori în ultimi 500 de ani şi că de fiecare dată coincis cu o tragedie a poporului evreu urmată de triumf.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Alinierea Marte – Pământ – Soare şi „Luna însangerată” coincid cu 4 sărbători religioase