Antena Meniu Search
x

Video "Am auzit o bufnitură". Explozie puternică într-o casă din Buzău. 5 persoane, printre care un copil de 7 ani, s-au ales cu arsuri grave

Explozie urmată de incendiu la o gospodărie din Buzău. 5 persoane, printre care şi un copil de 7 ani, s-au ales cu arsuri grave şi intoxicaţii cu fum, după ce locuinţa lor a fost cuprinsă de flăcări violente. Victimele au fost scoase din casă de către pompieri şi transportate la spital. 

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 08:15

Vezi și

Apelul la 112 a venit din partea vecinilor, care au ieşit panicaţi din case după ce au auzit explozia. Tot ei au fost cei care au sărit primii în ajutor.

Vecină: Am auzit o bufnitură. Soţia a auzit, am venit, am văzut că e foc şi am intervenit cu ce am putut, un furtun. 

Vecin: Acolo era fum, fum negru am auzit bubuitura. Deci, din somn m-am trezit.

Vecină: A fost explozie mare. Ne-au dat în spate toţi poliţiştii că ziceau că mai e o butelie acolo şi probabil mai este pericol de o explozie. 

Pe acelaşi subiect

5 persoane, printre care şi un copil de 7 ani, s-au ales cu arsuri grave

La scurt timpau ajuns şi pompierii care au scos victimele rămase în casă.

Ionuţ Căşaru, ISU Buzău: Ne-am deplasat la locul intervenţiei cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi modulul SMURD. 

Cele 5 victime, printre care şi un copil de 7 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Buzău.

Ştefania Manolescu, UPU Buzău: Doi dintre răniţi sunt cu o stare puţin mai gravă. Este un rănit, în vârstă de 34 de ani care este acum în sala de operaţii chirurgi-plastice. Mai este o pacientă, în vârstă de 50 de ani care va urma şi ea să fie dusă în bloc operator. 

Minorul şi încă o femeie de 54 de ani, nu au suferit arsuri, fiind intoxicaţi cu fum. Autorităţile încearcă acum să afle de la ce s-a produs deflagraţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Am auzit o bufnitură". Explozie puternică într-o casă din Buzău. 5 persoane, printre care un copil de 7 ani, s-au ales cu arsuri grave