Antena Meniu Search
x

Explozie într-un apartament din Constanţa. Proprietarul locuinţei se afla înăuntru. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri şi descarcerare

Explozie într-un apartament din Constanţa. Pompierii şi echipajele de la salvare au intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale. În interior se afla proprietarul locuinţei.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 12:19

Vezi și

Update: Din primele informații, explozia a fost urmată de incendiu, iar în interior a fost surprinsă o victimă. Pompierii au reuşit extragerea victimei din interiorul locuinţei.

Pompierii intervin de urgență joi în zona străzii Hașdeu din Constanța, unde a fost semnalată o explozie într-un apartament.

Pompierii intervin la o explozie într un apartament din Constanța. Potrivit ISU Constanța, explozia s-a produs pe str. Hașdeu 100, bl. H3. Intervin mai multe autospeciale de stingere, descarcerarea și echipaje SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Explozie într-un apartament din Constanţa. Proprietarul locuinţei se afla înăuntru. Au intervenit mai multe echipaje de pompieri şi descarcerare