Antena Meniu Search
x

Galerie foto ''Am terminat acum trei, mai aveam doi dimineață''. Cum a reuşit criminalul din Bascov să-i uimească chiar şi pe anchetatori

Dezvăluiri şocante făcute de criminalul din Bascov în faţa anchetatorilor. Omul a povestit cu lux de amănunte cum s-au derulat zilele de dinainte de crima multiplă, în care şi-a măcelărit întreaga familie.

de Monica Palade

la 11.08.2022, 19:14

Cu doar o zi înainte de a o ucide pe nepoata de cinci ani, criminalul s-a jucat cu ea, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. Nimic nu anunţa planul diabolic care avea să urmeze. Şi pe care îl avea scris, în detaliu, în jurnalul ţinut ascuns. În plus, potrivit surselor din anchetă, bărbatul le-a povestit anchetatorilor ce a gândit în momentul în care mama, tatăl şi fratele său zăceau fără viaţa în casa în care locuiau împreună. ''Am terminat acum trei, mai aveam doi dimineață''.

'Am terminat acum trei, mai aveam doi dimineață''

Luciditatea de care a dat dovadă bărbatul a reuşit să îi şocheze pe anchetatori. De cealaltă parte, cei rămaşi se pregătesc să îi conducă pe ultimul drum pe cei dragi. Vineri, părinţii şi fratele lui se vor despărţi pentru totdeauna de lumea reală.

Sâmbătă şi duminică va fi rândul sorei şi nepoatei. Şocaţi de cele întâmplate, oamenii încearcă să înţeleagă cum a fost posibilă o astfel de tragedie.

Presupusul călău fusese diagnosticat încă din 2004 cu schizofrenie paranoidă. Certificatul de handicap era permanent, iar de atunci n-ar mai fi fost nevoie să treacă prin nicio comisie medicală. Medicul curant n-a bănuit nicio clipă cât de subţire este linia pe care pacientul său avea să o depăşească. Anchetatorii bănuiesc că individul nu şi-ar mai fi luat în ultima vreme pastilele. Medicii trebuie să stabilească dacă avea discernământ în momentul masacrului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ''Am terminat acum trei, mai aveam doi dimineață''. Cum a reuşit criminalul din Bascov să-i uimească chiar şi pe anchetatori