Antena Meniu Search
x

Amatorii de senzatii tari au vaslit in caiace, pe Dunare

Ieri a fost ziua Dunarii, si cum s-o sarbatoresti mai bine decat in apa, si-au spus mai multi amatori de senzatii tari. Asa ca s-au urcat in caiace si au vaslit de la Galati pana la Braila si inapoi

Vezi și

Flota de caiace a ridicat ancora de langa faleza din Galati inainte de pranz. Zece echipaje au vaslit pana in Braila. Acolo au facut un mic popas pentru o gustare, dupa care s-au intors in apa, doar aveau o cursa de castigat.

Cerul a fost senin, dar fluviul le-a pus concurantilor priceperea la incercare. "Traseul, in general, nu este greu, dar, dupa cum vedeti bate vantul de la vale, exact in fata. Daca stateai putin, te duceai inapoi de unde ai plecat. Valuri foarte mari", a explicat unul dintre participanti.

L-a avut navigator pe nepotul sau, care a urcat pentru prima data intr-un caiac. Impreuna au reusit sa se intoarca pe traseu si sa treaca linia de sosire. "A fost foarte greu, acum, la Dunare, mai ales. In rest nu a fost dificil. A fost vreme buna cand am intrat pe Dunare si cand ne-am intersectat cu Siretul au fost valuri mari si vant".

Dupa ce au pus piciorul din nou pe uscat, participantii au primit diplome si cupe de la primarul Galatiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Amatorii de senzatii tari au vaslit in caiace, pe Dunare