Antena Meniu Search
x

Ambiţie uriasă. Supravieţuitor a DOUĂ accidente rutiere grave, un copil de 13 ani din Ploieşti insistă să facă sport

La doar 13 ani, un pugilist de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a trecut prin două accidente grave. Alexandru Nicolae Stanca a fost lovit, în două situații, de mașină. Luni de zile de spitalizare, tijă în picior plus refacerea chinuitoare și dureroasă. Nimic nu l-a împiedicat pe Alex să-și urmeze visul, acela de a face carieră în box.

Ambiţie uriasă. Supravieţuitor a DOUĂ accidente rutiere grave, un copil de 13 ani din Ploieşti insistă să facă sport

La doar 13 ani, un pugilist de la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a trecut prin două accidente grave. Alexandru Nicolae Stanca a fost lovit, în două situații, de mașină. Luni de zile de spitalizare, tijă în picior plus refacerea chinuitoare și dureroasă. Nimic nu l-a împiedicat pe Alex să-și urmeze visul, acela de a face carieră în box, scrie presa locală.

,,Prima dată m-a bușit mașina din vina mea! După acest accident mi-au pus tijă în picior. Iar a doua oară am vrut să traversez, era strada liberă iar un om a întors mașina și m-a bușit. Cu toate acestea am tras de mine și am revenit la sală. Pentru mine boxul este relaxant, frumos și să știți că vreau să fac o meserie din acest sport".

Antrenorii sunt uimiți de ambiția copilului iar colegii i-au spus că dacă ei treceau prin așa ceva nu mai veneau la box.

Antrenorul Ovidiu Dragomir povestește despre băiat că făcea antrenamente chiar și șchiopătănd. "E un boxer cu șapte vieți, cum se spune la pisici. A fost lovit rău de fiecare dată dar acum s-a reparat și au început să apară rezultatele.

Copilul a căștigat medalia de aur chiar de la prima sa competiție oficială, desfășurată la Zalău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Ambiţie uriasă. Supravieţuitor a DOUĂ accidente rutiere grave, un copil de 13 ani din Ploieşti insistă să facă sport