Antena Meniu Search
x

HALUCINANT! Ambulanţă din Sibiu, ATACATĂ de un "pacient" în timpul misiunii. Medicii sunt în STARE DE ŞOC. "Rușine acestor animale!"

Ieri, în jurul orei 16:30, un echipaj de poliţie a fost solicitat la o adresă din comuna Răşinari, aflată la doi paşi de Sibiu, după ce un localnic a atacat cu pietre o ambulanţă.

Ieri, în jurul orei 16:30, un echipaj de poliţie a fost solicitat la o adresă din comuna Răşinari, aflată la doi paşi de Sibiu, după ce un localnic a atacat cu pietre o ambulanţă.

Elena Walter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, a declarat la Antena 3 că medicii ambulanţieri au fost atacaţi chiar de persoana care a solicitat echipajul.

După ce au constatat că nu are nevoie de îngrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 36 de ani, cunoscut cu probleme psihice, a devenit recalcitrant şi a început să arunce cu pietre în ambulanţă. A spart geamurile, a distrus capota, provocând avarii destul de importante.

„Ieri, în jurul orei 16.30, un echipaj de poliție a fost solicitat pentru a interveni în localitatea Rășinari, unde un localnic în vârstă de 36 de ani a devenit recalcitrant și a atacat cu pietre un echipaj al ambulanței din județul Sibiu. Este vorba de un bărbat cunoscut cu probleme psihice. (...) A spart geamurile laterale, geamurile din spate, parbrizul. A distrus și capota ambulanței și, din păcate, avariile sunt destul de mari. El este în evidențele Spitalului de Neuropsihiatrie”, a spus Elena Walter, care a precizat că nimeni nu a suferit vătămări corporale.

Individul a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie, iar poliţia a deschis dosar pentru distrugeri.

"Rușine acestor animale!"

Radu Ciora, care lucrează la Serviciul Ambulanţă Sibiu a postat pe Facebook imagini cu ambulanţa atacată, însoţite de un mesaj extrem de dur.

Astăzi, colegii noștri au trecut prin momente de panică, când au fost atacați. Am ajuns să fim umiliți și batjocoriți de cei care ar trebui să ne mulțumească! De aceea foarte puțini sunt cei care aleg să mai facă Medicină de Urgență și să lucreze în prespital! 

Zilnic suntem jigniți ca la ușa cortului, amenințați și bătuți, dar statul român nu știe sau nu vrea să știe lucrul acesta!

Rușine acestor animale! Am primit încă un motiv care dovedește lipsa de educație și barbarismul așa zisului "cetățean" european!

De menționat că ambulanța a fost distrusă în Rășinari de un "pacient", căruia vreau să-i "mulțumesc frumos".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » HALUCINANT! Ambulanţă din Sibiu, ATACATĂ de un "pacient" în timpul misiunii. Medicii sunt în STARE DE ŞOC. "Rușine acestor animale!"