Antena Meniu Search
x

Video Ambulanţier din Vaslui, amendat după ce a depăşit viteza cu 67 km pe oră, în drum spre o urgenţă. Nu avea pornite sirenele şi girofarurile

Şoferul unei ambulanţe din Vaslui a rămas fără permis de conducere, după ce a fost amendat pentru viteză, în timp ce se îndrepta spre un caz. Mai exact, bărbatul a fost surprins de radar cu viteza de 107 kilometri pe oră, pe o porţiune de drum limitată la 50.

de Angela Bertea

la 23.06.2023, 14:06

Vezi și

Grija pentru oamenii din oraş este motivul principal pentru care şoferul ambulanţei a fost amendat. Mai exact, pentru că apelul la 112 a venit pe timpul nopţii, el nu a pornit semnalele acustice şi luminoase. Şi asta pentru că de-a lungul timpului, locuitorii din Bârlad s-au plâns pe reţelele sociale, inclusiv la primărie, din cauza zgomotului produs de autospecialele care merg la intervenţii.

Explicaţia nu i-a înduplecat pe agenţii de la rutieră care i-au suspendat permisul pentru 90 de zile. Legislația spune clar că ambulanțele circulă în regim prioritar atunci când au semnalele acustice și luminoase puse în funcțiune.

În acest caz a fost demarată şi o anchetă internă la Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ambulanţier din Vaslui, amendat după ce a depăşit viteza cu 67 km pe oră, în drum spre o urgenţă. Nu avea pornite sirenele şi girofarurile