Antena Meniu Search
x

Video Amendă usturătoare pentru un "Dorel" la volan, care a blocat șina de tramvai aproape 2 ore, în Pipera

Un şofer care a vrut să fenteze o coadă de zeci de metri a rămas blocat pe şina de tramvai şi a dat complet peste cap circulaţia mijloacelor de transport în comun vreme de două ore.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 17:25

Vezi și

S-a întâmplat pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din zona Pipera, fix la orele serii, atunci când toată lumea iese de la serviciu. Domnul din imagini are 20 de ani şi s-a gândit că nu e cazul să stea şi el, ca toţi ceilalţi, la coadă, când poate să sfideze. A schimbat banda de mers cu şina tramvaielor şi a mers ce a mers, până când a autoturismul lui a rămas suspendat pe şine.

Șina de tramvai din Pipera, blocată de un șofer

De aici problemele au continuat: duba de tractări, chemată în intervenţie, nu a mai putut nici ea să înainteze. Un vehicul de teren, escortat de poliţişti, a fost, în cele din urmă, soluţia salvatoare. Şi iată cum şi pietonii, care se considerau mai norocoşi decât şoferii blocaţi în trafic, au fost şi ei nevoiţi să aştepte mai bine de 100 de minute, ca şina să se elibereze.

Şoferul fost testat de agenţi, dar nu consumase alcool. Are acum de plătit o amendă de peste 3.000 de lei şi s-a ales şi cu 6 puncte de penalizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Amendă usturătoare pentru un "Dorel" la volan, care a blocat șina de tramvai aproape 2 ore, în Pipera