Antena Meniu Search
x

Amenzi de mii de lei la priveghiul organizat pentru interlopul Emi Pian, fostul lider al clanului Duduienilor (Video)

Când legea nescrisă a mafiei este încălcată, se lasă cu vărsare de sânge. Sicriul cu Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, ucis din cauza acestor legi şi a neînţelegerilor la jocul de barbut, a fost primit acasă, pe ritmuri de manele, cu lăutari şi covor roşu. La evenimentul la care erau sute de oameni, poliţia a stat pe margine şi a anunţat că a dat amenzi. Priveghiul se desfăşoară chiar peste drum de Penitenciarul Rahova unde este încarcerat tatăl lui Emi Pian. 

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 05.08.2020, 20:40

Vezi și
  • Sute de persoane s-au adunat la priveghiul pentru interlopul Emi Pian.
  • Emi Pian ar fi fost ucis în urma unui joc de barbut.

Emi Pian, interlop: Îi respect pe toţi, respect toată Poliţia Română deoarece îşi fac treaba. Fără ei n-am putea să existăm. Intră lumea peste noi în casă, ne bate pe stradă. Poliţia cât există, existăm şi noi, e adevărat, tati? Dacă nu ar fi Poliţia, să mor eu dacă nu ar fi foarte greu pentru mine, unul, greu. Ar fi junglă strada. 

Rahova, 2020, în capitala României.

Jale mare în lumea interlopă din Bucureşti. Pe melodii din filme cu mafioţi italieni, dar pe ritm de manea autohtonă, sicriul cu Emi Pian a fost scos în mulţimea deja adunată în curte. 

Cunoscuţii fostului lider interlop sunt îngenuncheaţi în faţa sicriului, chiar în faţa Penitenciarului Rahova, unde e încarcerat tatăl lui. Printre ei, poliţişti care urmăresc situaţia, fără să şi facă ceva. 

Şi cum durerea nu ţine cont de pandemie, curtea casei e plină de oameni care filmează priveghiul şi transmit live. Fără măşti, fără distanţare fizică, toţi la grămadă. Şi totul devine o negociere chiar cu forţele de ordine. 

Un polițist îi spune unui participant la priveghi: "Nimeni nu are nimic cu nimeni. Toți suntem oameni, toți ne dorim să trăim cât mai mult. Sunt două lucruri, bănuiesc că ți-au transmis nașul și cu vărul vostru cât au fost la mine la secție, da? Bun, nu vreau muzică tare și nu vreau să fie aglomerație. Chiar pe internet și așa mai departe au apărut chestii d-astea. Ascultă-mă puțin! Dacă nu respectați normele, suntem nevoiți să intervenim în forță. Noi nu vrem. Deci eu ți-o spun, eu nu vreau să fac treaba asta".

Târguiala s-a lăsat cu amendă și atât. 

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt Direcția Generală de Poliție a Municipiului București: Polițiștii Capitalei au aplicat până în acest moment peste 30 de sancțiuni în cuantum de 14.000 de lei. Monitorizăm zona, dar și situația.

Poliţia nu scoate o vorbă despre principalul suspect. Deşi, în spital, sub pază, este un lider al clanului rival.

Chiar dacă aveau informaţii despre activităţile ilegale ale clanurilor, au intervenit abia aseară, la câteva acţiuni de control în sectoarele 2 şi 5. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Amenzi de mii de lei la priveghiul organizat pentru interlopul Emi Pian, fostul lider al clanului Duduienilor (Video)