Antena Meniu Search
x

Ana, fetiţa de 12 ani din Vaslui supărată că mama i-a părăsit, şi-a chemat fratele mai mic sub nuc, să o vadă cum îşi ia viaţa

Ana, fetiţa de 12 ani din Vaslui supărată că mama i-a părăsit, şi-a chemat fratele mai mic să o vadă cum îşi ia viaţa. Copila s-a urcat în nuc, a legat o sfoară de o creangă, iar frăţiorul stătea sub copac privind-o.

Ana, fetiţa de 12 ani din Vaslui supărată că mama i-a părăsit, şi-a chemat fratele mai mic să o vadă cum îşi ia viaţa

Ana, fetiţa de 12 ani din Vaslui supărată că mama i-a părăsit, şi-a chemat fratele mai mic să o vadă cum îşi ia viaţa. Copila s-a urcat în nuc, a legat o sfoară de o creangă, iar frăţiorul stătea sub copac privind-o.

Ana a vrut să se spânzure într-un nuc în satul în care locuieşte, Puieşti, Vaslui, sâmbătă de dimineaţă, dar funia s-a rupt atunci când fetiţa s-a aruncat cu ea de gât de pe creangă. Fratele ei a fugit în sat şi a dat alarma şi copila a scăpat nevătămată, ca prin minune, scrie vremeanouă.ro.

A fost dusă la Compartimentul de Primiri Urgenţe al spitalului din Bârlad, unde a fost supusă unor ample investigaţii medicale. "Investigaţia la CT a arătat că nu a suferit nicio hemoragie la creier, nicio fractură de coloană, este sănatoasă şi din acest punct de vedere, a scăpat cu bine. Urmează investigaţiile la psihiatrie, ea fiind acum reţinută în staţionarul spitalului.", a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean. 

Din relatările sătenilor, Ana mai are trei fraţi minori, cel mai mic dintre ei 10 ani, şi trăiescu cu tatăl lor, care stă mai mult beat. Mama i-a părăsit ca să se mărite într-un sat vecin. Ana şi fraţii ei fuseseră daţi în plasament, dar de mai puţin de o săptămână se întorseseră acasă. 

Mama lor a cerut ca ei să nu mai rămână în plasament şi i-a trimis acasă la tată, fără să vrea ca ea să aibă grijă de ei. Asta a supărat-o pe ana şi a determinat-o să încerce să se sinucidă. Numai o minune a făcut ca gestul ei să nu aibă o finalitate dramatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Ana, fetiţa de 12 ani din Vaslui supărată că mama i-a părăsit, şi-a chemat fratele mai mic sub nuc, să o vadă cum îşi ia viaţa