Antena Meniu Search
x

Ana Maria, agenta de 21 de ani moartă în mașina poliției, făcută scrum, la Brăila, plânsă de colegi: "Să îi bucuri pe cei din Rai!"

Ana Maria, agenta de 21 de ani moartă în mașina poliției, făcută scrum, la Brăila, e plânsă de colegi: "Să îi bucuri pe cei din Rai!", a scris una dintre fostele colege de la școala de la Câmpina.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 10.06.2020, 13:23

  • Ana Maria Manea era angajată de 5 luni în Poliție.
  • Colegul ei de la volan, Mihai Bara, mai avea un an până la pensie.

Doi agenți de poliție au murit marți seara, pe un drum din Brăila, după ce mașina de serviciu a ars ca o torță, imediat după ce a lovit un copac. Ana Maria Manea avea 21 de ani și de 5 luni era angajată în Poliție, după ce în toamna lui 2019 absolvise  Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", din Câmpina.

Accidentul s-a produs pe raza localității Șutești, în Brăila. Se pare că, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, agentul şef Mihai Bara, în vârstă de 45 de ani, care se afla la volanul autospecialei de Poliţie, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit suprafața de rulaj și a lovit un copac. A luat foc imediat după impact, iar cei doi polițiști au ars înăuntru.

Tânăra polițistă era din Ianca și fusese angajată chiar la secția din orașul natal. În urma ei a lăsat o durere imensă, iar foștii colegi de școală o plâng.

"Sunt in stare de șoc.... la doar 6 luni după ce ne-am despărțit de locul pe care îl numeai “închisoare” ți-ai pierdut viața in timp ce făceai lucrul pentru care ai luptat acum, ți-ai pierdut viața chiar la locul de munca... sunt socata și încă nu pot sa cred... Drum lin, inger frumos, sa ii bucuri și pe cei din rai cu fericirea și nebunia ta, poate de asta ai fost luată dintre noi.... Odihnește-te in pace, “Brăila” 😢", a scris Denisa Ionela, pe pagina ei de Facebook, unde a postat și o fotografie cu Ana Maria, cel mai probabil din ziua absolvirii.

Agentul șef Mihai Bara mai avea un an până la pensionare. El și Ana Maria erau polițiști în cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca - IPJ Brăila, iar marți erau în patrulare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ana Maria, agenta de 21 de ani moartă în mașina poliției, făcută scrum, la Brăila, plânsă de colegi: "Să îi bucuri pe cei din Rai!"