Antena Meniu Search
x

Anca are nevoie de sânge ca să trăiască şi să îşi crească fetiţa de doar un an. Soţul ei a murit în accidentul de la Leghia

Anca are nevoie de sânge ca să trăiască şi să îşi crească fetiţa de doar un an. Soţul ei a murit în accidentul de la Leghia, ea şi micuţa au fost grav rănite.

Anca are nevoie de sânge ca să trăiască şi să îşi crească fetiţa de doar un an. Soţul ei a murit în accidentul de la Leghia, ea şi micuţa au fost grav rănite.

Accidentul de sâmbătă de la Leghia, din Cluj, a distrus o întreagă familie. Tatăl, Lucian Florin, a murit la volan, după ce BMW-ul condus de el a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz Mercedes.

Anca şi fetiţa lor de un an şi trei luni au ajuns la spital, în stare gravă. Femeia de 32 de ani are nevoie de sânge, pentru a fi salvată şi a-şi putea creşte copila.

Anca Roxana Tăutu se află în stare gravă la spital, pe Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Cluj. Ea are grupa de sânge AB IV.

Pe acelaşi subiect

Toți cei care o pot ajuta sunt rugați să doneze orice grupă de sânge.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta nu este singurul apel, mai multe persoane cerând ajutorul semenilor pentru ca Anca să trăiască și să își poată crește copilul de un an și trei luni de zile care se afla în mașină la momentul impactului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Anca are nevoie de sânge ca să trăiască şi să îşi crească fetiţa de doar un an. Soţul ei a murit în accidentul de la Leghia