Antena Meniu Search
x

Anca Ţurcaşiu sare în ajutorul unei foste colege de liceu

Anca Ţurcaşiu dă o lecţie de umanitate şi sare în ajutorul unei foste colege de liceu - o profesoară din Bucureşti care trece prin cea mai mare cumpănă a vieţii.

Vezi și

Anca Ţurcaşiu dă o lecţie de umanitate şi sare în ajutorul unei foste colege de liceu - o profesoară din Bucureşti care trece prin cea mai mare cumpănă a vieţii. 

După zeci de consultaţii, Alexandra Sfârlogea a primit de la medici un diagnostic sumbru: metastaze osoase care trebuie operate de urgenţă. Sumele sunt mult prea mari pentru salariul ei de dascăl. În sprijin, Alexandrei i-au venit şi elevii.

La 45 de ani, Alexandra Sfîrlogea s-a izbit de cel mai greu moment al vieţii. După şase luni de luptă continuă pentru răspunsuri, medicii străini i-au spus ce nimeni nu ar vrea să audă vreodată. Are cancer. Metastaze osoase care evoluează cu fiecare secundă.

În luna septembrie, nu eram aşa. Nu aveam durerile astea, adică eu nu pot să dorm noaptea. Nu mai pot să stau pe nici o parte.

De mai bine de 15 ani, Alexandra e consilier psihologic la colegiul Grigore Moisil din Capitală. S-a întors în locul unde şi ea a fost formată pentru viaţă, pentru a-i pregăti pe alţii.

Marţi, Alexandra trebuie să ajungă la clinica din Viena. Până atunci trebuie să adune 40 de mii de euro, trei sferturi din suma totală, pentru ca medicii să poate intra în operaţie. Cine doreşte să o ajute, poate dona orice sumă de bani în conturile afişate pe ecran, deschise de Fundaţia Mereu Aproape, cu menţiunea "pentru Alexandra Sfîrlogea"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Anca Ţurcaşiu sare în ajutorul unei foste colege de liceu