Antena Meniu Search
x

Ancheta complicată în crima de la Sebeş. Cabana tânărului care şi-a înjunghiat în stradă amicul a ars din temelii

Cabana unui bărbat bănuit că şi-a ucis un amic a ars din temelii chiar în noaptea în care suspectul a fost reţinut. Focul ar fi fost pus intenţionat, spun anchetatorii, care încearcă acum să afle dacă a fost o răzbunare.

Vezi și

Cabana unui bărbat bănuit că şi-a ucis un amic a ars din temelii chiar în noaptea în care suspectul a fost reţinut. Focul ar fi fost pus intenţionat, spun anchetatorii, care încearcă acum să afle dacă a fost o răzbunare. Tânărul omorât în stradă avea 32 de ani şi se căsătorise în urmă cu doar zece zile.

O primă ipoteză duce către o răzbunare. Tânărul încătuşat este cercetat pentru omor. Şi-ar fi ucis un amic cu mai multe lovituri de cuţit, după un conflict izbucnit într-un bar din Sebeş.

Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu

Nu-mi explic în niciun fel ce s-a întâmplat între ei, fără îndoială că se cunosc între ei din copilărie.

Crisan Alexandru, medic Smurd:

Am găsit o persoană de sex masculin, în stop cardiorespirator, cu hemoragie masivă.

Adrian Ilie Bercuciu avea doar 32 de ani şi era căsătorit de zece zile. Motivul crimei este deocamdată necunoscut. Sunt voci care spun că cei doi ar fi avut un conflict mai vechi.

Soţia victimei a postat un mesaj pe reţelele de socializare:

"Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog să mă iei la tine, soţul meu drag"

Presupusul ucigaş s-a predat la Poliţie la câteva ore după crimă. În noaptea reţinerii sale, ancheta se complica. Cabana acestuia a fost distrusă, într-un incediu aparent inexplicabil. 

Marin Ioan Petruse, primarul comunei Pianu

Având în vedere faptul că acel imobil nu era nici măcar electrificat, ei spun că fără îndoială este vorba de o mână criminală.

Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Şi tânărul ucis avea probleme cu legea. Făcuse închisoare în Germania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ancheta complicată în crima de la Sebeş. Cabana tânărului care şi-a înjunghiat în stradă amicul a ars din temelii